Welkom bij Kooijmans Verbouw en Sloopwerk , uw specialist in verbouw, betonboor- en zaagwerk en sloopwerken in FrieslandKwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap zijn essentieel in de bouwsector. Daarom bieden wij een breed scala aan diensten aan, van kleine verbouwingen tot grootschalige sloopprojecten, waarbij we altijd streven naar perfectie en klanttevredenheid. Onze ervaren vakmensen staan klaar om u te ondersteunen bij elk project, met deskundige adviezen en innovatieve oplossingen die passen bij uw specifieke wensen en behoeften.


Verbouw: Uw visie, onze expertise

Of u nu uw woning wilt uitbreiden, een kantoorruimte wilt moderniseren of een complete renovatie overweegt, wij brengt uw visie tot leven. Met oog voor detail en een persoonlijke benadering zorgen wij ervoor dat uw project soepel en volgens planning verloopt.Betonboor- en zaagwerk: Precisie en efficiƫntie

Wij beschikken we over geavanceerde apparatuur en de expertise om betonboor- en zaagwerkzaamheden met de hoogste precisie uit te voeren. Of het nu gaat om het maken van doorgangen, uitsparingen of het aanpassen van bestaande structuren, wij garanderen een veilige en efficiƫnte uitvoering.Sloopwerken: Zorgvuldig en professioneel

Sloopwerken vragen om een deskundige aanpak om schade aan omliggende structuren te voorkomen en de veiligheid te waarborgen. Ons team van specialisten voert sloopwerken uit met de grootste zorg, waarbij we rekening houden met zowel de omgeving als het milieu.


Bij Kooijmans verbouw en sloopwerk staan wij voor vakmanschap, betrouwbaarheid en innovatie. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij uw volgende project tot een succes kunnen maken.